Welkom op de website van Yip en Yang’s Goya. Yip en Yang’s Goya is een Aziatisch restaurant met een specialisatie in de Japanse keuken. Recent heeft Yip en Yang Sushi & Grill het restaurant volledig verbouwd om u als klant een nog betere ervaring te kunnen bieden. Na de verbouwing is Yip en Yang’s Goya een zeer modern, gemoedelijk Sushi & Grill restaurant geworden. De gehele aankleding is toegespitst op het bieden van de ultieme ervaring met de Japanse keuken. Yip en Yang’s Goya heeft er namelijk voor gekozen om u op uw gemak te laten voelen en een heerlijk fijne familiare sfeer te creëren. Er is gekozen voor een modern en strak interieur. Daarnaast is er voor gezorgd dat er voldoende Oosterse kenmerken terug komen, zodat u op deze manier rustig kunt genieten van uw eten, terwijl u ontspannen zit in ons geheel vernieuwde restaurant!

Heerlijke Japanse keuken

Maar waar u natuurlijk voor naar Yip en Yang’s Goya komt is de heerlijke Japanse keuken die u hier wordt geboden. Bij Yip en Yang’s Goya wordt uitsluitend gebruik gemaakt van uiterst gekwalificeerde koks die altijd de maximale kwaliteit willen bieden en alles weten over de befaamde Japanse keuken. Yip en Yang’s Goya is een Sushi & Grill restaurant en hierdoor kunnen we u een groot aanbod van gerechten bieden. Onze sushi wordt elke dag vers gemaakt door de koks en hierdoor kunt u als klant altijd genieten van de meest verse sushi die er te bieden is. Naast onze sushi kunt u ook terecht voor heerlijke vleesgerechten die de Japanse keuken te bieden heeft. De koks van Yip en Yang’s Goya zijn erg ervaren in de Japanse keuken en weten precies hoe zij de gerechten op zijn lekkerst kunnen laten smaken. U zult zeker niet teleurgesteld zijn.

All You Can Eat concept

Wat verder belangrijk is om te weten, is dat er bij Yip en Yang’s Goya gewerkt wordt volgens het bekende All You Can Eat concept. Dit All You Can Eat concept begint elke dag om 17:00 uur en de keuken zal om 22.15 uur sluiten. Van maandag tot en met donderdag kunt u voor een gelimiteerde prijs van €33,90 bij ons komen genieten. Van vrijdag tot en met zondag wordt er een prijs gehanteerd van €35,90 (m.u.v. kerstdagen). Bij deze prijs zitten de drankjes niet inbegrepen, maar u kunt wel elke gang opnieuw kiezen uit een groot aantal verschillende hapjes en gerechten zodat u genoeg mogelijkheden heeft om alle smaken te ontdekken die de Japanse keuken bij Yip en Yang’s Goya te bieden heeft. Kinderen t/m 11 jaar kunnen voor €2,- per levensjaar onbeperkt genieten bij Yip en Yang Sushi & Grill. Speciaal voor de jonge gasten is er ook gedacht aan wat makkelijkere dingen zoals een frietje of een lekkere frikandel. Op deze manier biedt Yip en Yang’s Goya iedereen een heerlijke avond, of u nu speciaal komt voor de Japanse keuken of bijvoorbeeld met uw familie en kinderen gezellig komt eten. Voor ieder wat wils bij Yip en Yang’s Goya Sushi & Grill restaurant.

Een gezellig avondje uit

Reserveer nu!

Tablet menukaart

Bij ons kunt u met een tablet bestellen, een leuke nieuwe ervaring.