Over ons

Yip & Yang’s GOYA

1104_4

Welkom op de website van Yip en Yang Sushi & Grill. Yip en Yang is een Aziatisch restaurant met een specialisatie in de Japanse keuken. Recent heeft Yip en Yang Sushi & Grill het restaurant volledig verbouwd om u als klant een nog betere ervaring te kunnen bieden. Waar Yip en Yang Sushi & Grill eerst geschaard kon worden onder de welbekende verzamelnaam “Wokpaleis”, is dit niet meer het geval. Na de verbouwing is Yip en Yang Sushi & Grill een zeer modern, gemoedelijk restaurant geworden. De gehele aankleding is toegespitst op het bieden van de ultieme ervaring met de Japanse keuken. Yip en Yang Sushi & Grill heeft er namelijk voor gekozen om u op uw gemak te laten voelen en een heerlijk fijne familiare sfeer te creëren. Er is gekozen voor een modern en strak interieur. Daarnaast is er voor gezorgd dat er voldoende Oosterse kenmerken terug komen, zodat u op deze manier heerlijk en rustig kunt genieten van uw eten, terwijl u ontspannen zit in ons geheel vernieuwde restaurant!

Heerlijke Japanse keuken

Maar waar u natuurlijk voor naar Yip en Yang Sushi & Grill komt is de heerlijke Japanse keuken die u hier wordt geboden. Bij Yip en Yang Sushi & Grill wordt uitsluitend gebruik gemaakt van uiterst gekwalificeerde koks die altijd de maximale kwaliteit willen bieden en alles weten over de befaamde Japanse keuken. Yip en Yang Sushi & Grill is een Sushi & Grill restaurant en hierdoor kan Yip en Yang Sushi & Grill u een groot aanbod van gerechten bieden. Onze sushi wordt elke dag vers gemaakt door de koks en hierdoor kunt u als klant altijd genieten van de meest verse sushi die er te bieden is. Naast onze sushi kunt u ook terecht voor heerlijke vleesgerechten die de Japanse keuken te bieden heeft. De koks van Yip en Yang Sushi & Grill zijn erg ervaren in de Japanse keuken en weten precies hoe zij de gerechten op zijn lekkerst kunnen laten smaken. U zult zeker niet teleurgesteld zijn.

1104_7

All You Can Eat concept

1104_3

Wat verder belangrijk is om te weten, is dat er bij Yip en Yang Sushi & Grill gewerkt wordt volgens het bekende All You Can Eat concept. Dit All You Can Eat concept begint elke dag om 17:00 uur en de keuken zal om 22.15 uur sluiten. Van maandag tot en met donderdag kunt u voor een gelimiteerde prijs van €25,50 bij ons 2,5 uur lang komen genieten. Van vrijdag tot en met zondag wordt er een prijs gehanteerd van €26,90. Bij deze prijs zitten de drankjes niet inbegrepen, maar u kunt wel elke gang opnieuw kiezen uit een groot aantal verschillende hapjes en gerechten zodat u genoeg mogelijkheden heeft om alle smaken te ontdekken die de Japanse keuken bij Yip en Yang Sushi & Grill te bieden heeft. Kleine kinderen van 2-3 jaar kunnen voor €6,90 onbeperkt genieten bij Yip en Yang Sushi & Grill. Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar wordt er een prijs van €14,50 gehanteerd voor heel de avond onbeperkt eten. Speciaal voor de jonge gasten is er ook gedacht aan wat makkelijkere dingen zoals een frietje of een lekkere frikandel. Op deze manier biedt Yip en Yang Sushi & Grill iedereen een heerlijke avond, of u nu speciaal komt voor de Japanse keuken of bijvoorbeeld met uw familie en kinderen gezellig komt eten. Voor ieder wat wils bij Yip en Yang Sushi & Grill.